Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

I Love Kinky “Illuminated”

25 augustus 2018 @ 21:00 - 26 augustus 2018 @ 04:30

═════════ I LOVE KINKY “ILLUMINATED” ═════════

“You have to find what sparks a light in you, so that you in your way can illuminate the world”

Op 25 augustus a.s. wordt club Organza voor I Love Kinky omgetoverd tot een spectaculair Blacklight spektakel, tijdens I Love Kinky – “Illuminated”! Club Organza wordt voor deze editie op unieke wijze gedecoreerd met speciale lichteffecten die oplichten in het donker. Blacklight bodypaint, entertainment in speciale lichtgevende showoutfits en vlammende dj’s: deze editie staat weer garant voor een onvergetelijke avond/nacht ongekend genieten!
Alle voorgaande edities van I Love Kinky waren volledig uitverkocht, dus schaf je tickets op tijd aan als je er ook deze editie weer bij wilt zijn!

▬▬▬▬ CLUB ORGANZA ▬▬▬▬
Speciaal voor I Love Kinky zijn er in Organza twee verschillende dancearea’s ingericht. In de main area staat een danskooi en een danspaal en is er een verhoging met spiegelwand. In de 2e dance area, tevens rookruimte, zijn diverse loungehoekjes aanwezig.
Club Organza is van alle gemakken voorzien: gratis parkeren, lockers, luxe en ruim ingerichte speelruimtes, een compleet ingerichte BDSM ruimte en douches. Bij Organza wordt gewerkt met een Paycard systeem, dus geen gedoe met muntjes. Het tegoed wat je op je kaart zet blijft op je kaart staan t/m 2 jaar na je laatste bezoek aan Organza!

▬▬▬▬ DRESSCODE ▬▬▬▬
Strikte fetish/kinky dresscode: Lak, (immitatie-)leer, latex, metal, rubber, neopreen, pvc, bodypaint, bondage. bodytaping. Géén jeans, géén sportschoenen. Stoffen kleding wordt ábsoluut geweigerd, no refund! De beslissing van de doorbitch is definitief!

▬▬▬▬ TICKETS EN INFO ▬▬▬▬
De wensen van onze bezoekers zijn voor ons de belangrijkste leidraad. Betrouwbaarheid, respect, tolerantie en discretie zijn onze belangrijkste steekwoorden. Mensen van alle seksuele geaardheden zijn bij ons uiteraard welkom. LGBT friendly! Alleenstaande mannen kunnen worden geweigerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie van I Love Kinky: infodesk@ilovekinky.nl

Earlybird tickets zijn binnenkort verkrijgbaar bij:
• Paylogic
• Primera shops

More info:
★ Facebook pagina: http://bit.ly/266QVaJ
★ Facebook geheime groep: http://bit.ly/1qNJ2GU
★ Website: www.ilovekinky.nl
★ Instagram: http://bit.ly/2mHVx7R
★ SDC: http://bit.ly/2ne9eMS

Gegevens

Begin:
25 augustus 2018 @ 21:00
Einde:
26 augustus 2018 @ 04:30
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/176264396509485/

Locatie

Club Organza
Laan van duuring 1
Breukelen, 3621LH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0346 252 511
Website:
www.cluborganza.nl

Organisator

Ilovekinky
E-mail:
infodesk@ilovekinky.nl
Website:
http://www.ilovekinky.nl