Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

I Love Kinky “Darkest Desire”

8 december 2018 @ 21:00 - 9 december 2018 @ 04:30

═════════ I LOVE KINKY “DARKEST DESIRE ” ═════════

“Tell me your deepest darkest desires” – Lucifer

Treedt op zaterdag 8 december binnen in de wereld van je diepste en donkerste verlangens. Deze 13e editie van I Love Kinky: “Darkest Desire” wordt er één als nooit tevoren. Club Organza wordt voor deze editie op unieke wijze veranderd in een donkere en mystieke dungeon. Het entertainment speelt in op jou diepste verlangens en de dj’s zullen je laten huiveren. Laat je meevoeren in de donkere wereld van Gothic en Fetish.
Alle voorgaande edities van I Love Kinky waren vollédig uitverkocht, dus schaf je tickets op tijd aan als je er ook deze editie weer bij wilt zijn!

▬▬▬▬ CLUB ORGANZA ▬▬▬▬
Speciaal voor I Love Kinky zijn er in Organza twee verschillende dancearea’s ingericht. In de main area staan een danskooi en een danspaal en is er een verhoogde dansvloer met spiegelwand. In de 2e dance area, tevens rookruimte, zijn diverse lounge zitjes aanwezig.
Club Organza is van alle gemakken voorzien: gratis parkeren, lockers, luxe, ruime en speciaal voor ILK discreet ingerichte speelruimtes, een compleet ingerichte BDSM ruimte en douches. Bij Organza wordt gewerkt met een Paycard systeem, dus geen gedoe met muntjes. Het tegoed wat je op je kaart zet blijft op je kaart staan t/m 2 jaar na je laatste bezoek aan Organza!

▬▬▬▬ DRESSCODE ▬▬▬▬
Strikte fetish/kinky dresscode: Lak, leer, latex, metal, rubber, pvc, immitatie leer, bodypaint, bodytaping, fetish gothic. Vanwege het thema is dit keer ook fishnet toegestaan mits i.c.m. bovenstaande materialen. Géén jeans, géén sportschoenen, stoffen kleding wordt ábsoluut geweigerd, no refund!
De beslissing van de doorbitch is definitief!

▬▬▬▬ TICKETS EN INFO ▬▬▬▬
De wensen van onze bezoekers zijn voor ons de belangrijkste leidraad. Betrouwbaarheid, respect, tolerantie en discretie zijn onze belangrijkste steekwoorden. Mensen van alle seksuele geaardheden zijn bij ons uiteraard welkom, 100% LGBT friendly. Alleenstaande mannen kunnen worden geweigerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie van I Love Kinky: infodesk@ilovekinky.nl

Earlybird tickets zijn binnenkort verkrijgbaar bij:
• Paylogic
• Primera shops

More info:
★ Facebook pagina: http://bit.ly/266QVaJ
★ Facebook geheime groep: http://bit.ly/1qNJ2GU
★ Website: www.ilovekinky.nl
★ Instagram: http://bit.ly/2mHVx7R
★ SDC: http://bit.ly/2ne9eMS

Gegevens

Begin:
8 december 2018 @ 21:00
Einde:
9 december 2018 @ 04:30
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/656749384682863/

Locatie

Club Organza
Laan van duuring 1
Breukelen, 3621LH Nederland
Telefoon:
0346 252 511
Website:
www.cluborganza.nl

Organisator

Ilovekinky
E-mail:
infodesk@ilovekinky.nl
Website:
http://www.ilovekinky.nl