Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BITCH

6 oktober 2018 @ 20:00 - 7 oktober 2018 @ 06:00

Koop je tickets op tijd, de voorverkoop gaat altijd heel snel.

Bij deze editie zullen wij als organisatie speciaal aandacht geven aan de lgbt-scene, omdat het tegenwoordig niet eens meer normaal is om hand-in-hand over straat, dat is onrecht en daar kunnen wij als organisatie slecht tegen.

Of je nu als man van een vrouw houdt of van een man, of dat je nu als vrouw van een vrouw houdt of van een man, bij ons is iedereen gelijk en liefde kent geen grenzen!

Amsterdam was vroeger dé lgbt-stad van Europa en als het aan ons ligt wordt dat het weer in 2018, respect is het keyword bij dit event.

Bij binnenkomst zul je de kleur roze overal terug zien, zo zijn er roze hapjes en ballonnen kortom deze avond beleef jij op een roze wolk. Roze is niet verplicht als dresscode dit zal lak, leer of rubber zijn en uiteraard mag het wel in roze!

– – –

Info voor nu en voor latere B.*.T.C.H feesten

– De deur gaat om 1:00 uur dicht.
– Tickets kunnen alleen gescand worden als ze uitgeprint zijn
– Voor de aanstaande B*TCH in oktober kan je nog losse kaarten kopen, vanaf volgend jaar (2019) zullen dat stellen kaarten én vrouwen-alleen kaarten zijn op naam.
– Er zijn binnen extra grote kluisjes te huur. Een kluisje reserveren kan hier https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bitch-lockerreservering-03-02-2018-42453525638
– Kleding voorschrift is lak, leer , rubber en metaal. Vragen over dresscode aan Tido.
– Let op! Koop niet te veel muntjes op de avond zelf. De locatie heeft het veranderd en muntjes kunnen niet meer op andere feesten uitgegeven worden. Klachten daarover kan naar info@northseavenue.nl
– B.*.T.C.H is een grote familie. Heb je toch het idee dat iemand niet thuis hoort op het feest. Meld dat bij de portiers of bij de organisatie die te vinden zijn bij de guestlist en vraag naar Claudia, Tanya of Mike.
– Doe dat wel op de avond zelf want na het feest kunnen wij niet iemand meer verwijderen 😉

Gegevens

Begin:
6 oktober 2018 @ 20:00
Einde:
7 oktober 2018 @ 06:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
http://crazylandparty.nl/site/tickets-bitch-06102018/

Locatie

North Sea Venue
Hemkade 48
Zaandam, 1506PS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
075 670 3332
Website:
http://www.northseavenue.nl

Organisator

Crazyland
Website:
http://crazylandparty.nl/