Miss 4PLay One Passion One Love

Oktober was een echte R maand….natter en kouder buiten. Herfst is echt begonnen en winter ligt op de loer. De feesten waar ik mocht performen waren gelukkig een stuk warmer. Prikkelz op de nieuwe locatie Ultimate Dream was super geslaagde avond en de gezellige brabantse sfeer zorgde voor complete plaatje. Op naar volgende Prikkelz Exclusive 21 december in Beek en Donk Club Ultimate Dream. BITCH was voor mij on Fire. Wat een geweldige avond hebben wij beleefd zeg……B*TCH Red October…. mega druk in alle opzichten maar zo ontzettend genoten ! Kers op de taart was voor mij als dj natuurlijk optreden op Mainstage en was het een feest om voor jullie te mogen draaien en wil ik jullie dan ook bedanken voor jullie enthousiasme, support en energie. De set die ik gedraaid heb op mainstage is live opgenomen en kan je nu beluisteren en of downloaden https://soundcloud.com/miss4play/floorfillerz-24-bitch-red-october-201 19 oktober was ik te vinden op DanceQuake in Nieuwkuijk. Voor mij de eerste keer draaien voor deze nieuwe organisatie. Super goed georganiseerd, top sfeer, mooie locatie, goed geluid …..wat wil een dj nog meer 😉 Wil nog speciaal mijn sponsors bedanken voor hun inbreng dat mijn haar en kleding altijd top is Hair by Pellini en WOW Partykleding. Als je haar en kleding maar goed zit.

Kan ook met trots vermelden dat de livestream super goed werkt zowel geluid als beeld. Via Miss 4Play Android App ga je automatisch melding krijgen als ik live ga. Heb je hem nog niet dan kan je die via volgende link downloaden. Livestream kan op locatie zijn waar ik gig heb of mijn radioprogramma Miss 4Play on Friday. Voor degenen die geen Android hebben is er gelukkig goed nieuws. Ik verstuur in de week dat ik live ga een nieuwsbrief de deur uit 😉

Muziek

Nieuwe mix online Floorfillerz 24 – BITCH Red October 5 2019

Spotify is toch heel erg populair en ik moet wel beetje met mijn tijd meegaan. Als je veel gebruik maakt van spotify zet dan ook mijn tracks in je afspeellijst. Dat helpt mij weer met aantal streamings en luisteraars per maand. 

Er zijn 3 tracks uitgebracht onder het label Hotsenses Records.

·       This is Why http://classic.beatport.com/release/this-is-why/2702368

·       Happy Grooves http://classic.beatport.com/release/happy-grooves/2702285

·       Love Booster http://classic.beatport.com/release/love-booster/2702350

Mijn agenda Nov & Dec 2019

Za 3   nov 2019 Crazyland Back 2 School @ North Sea Venue
Za 16 nov 2019 Private Party
Za 23 nov 2019 SDC World Party @ Central Studios Utrecht
Za 21 dec 2019 Prikkelz Exclusive @ Ultimate Dream Beek en Donk
Za 31 dec 2019 Ultimate NYE Party @ Ultimate Dream

 

“Enjoy the music & Vibe. Love , Passion & Music"

Miss 4Play

Social media:

https://www.facebook.com/Miss4Play/

https://www.instagram.com/djmiss4play/

https://www.youtube.com/user/Miss4Play1/

https://soundcloud.com/miss4play

Facebook Youtube SoundCloud

Als jullie geen nieuwsbrief  willen kunnen jullie je uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Modify your subscription    |    View online